Vizitë historike e Patriarkut serb Irinej ne Shkodër

Me datën 31 Maj të vitit 2014 për herë të parë në histori, një patriark serb vizitoi Shkodrën dhe mbajti liturgjinë e shenjtë ne kishën e Trinisë së shenjtë ne Vrakë. Gjatë kesaj vizite shenjtëria e Tij u shoqerua nga mitropoliti i Malit te Zi dhe u prit nga besimtarë te shumtë.

Lini një Përgjigje