Vizitë në qytetin e Herceg-Novit me rastin e ditës së shkrimit qirilik.

DSCF4866Të martën me datën tetembedhjetë gusht një  grup nxënësish dhe studentësh pjestarë të komunitetit serbo-malazez në Shkodër ishin të ftuar të vizitonin qytetin bregdetar të Herceg-Novit me rastin e ditës së shkrimit qirilik. Me këtë rast ata dhanë një shfaqje artistike me kënge valle e recitime. Për të ndjekur performancen e grupit nga Shkodra u mblodhën qytetare të shumtë si dhe turistë nga vende te ndryshme. Ketë aktivitet e përshëndeti edhe kryetari i shoqatës “Moraça-Rozafa” të cilit iu rezervua edhe fjala e rastit.

 

Lini një Përgjigje