Aktivitet kulturor.

photo (6)Në kuadër të aktiviteteve kulturoro-artistike shoqata Moraça-Rozafa në bashkpunim me shoqaten “Safari klub” nga qyteti i Nishit organizuan shfaqjen e  filmit dokumentar me titull “Gjurmët e ushtrisë serbe në Luften e Madhe”. Me këtë rast u mbajt edhe ekspozita e fotografive me të njëjten temë.

Në këtë aktivitet ishin të pranishem përfaqësuesit nga shoqata “Safari klub” e qytetit të Nishit Goran Stankoviq Irena Guganoviq dhe Radosh Milosheviq si dhe pjestarë dhe aktiviste të shoqatës Moraça-Rozafa.

Në emër të kryetarit të shoqatës Moraça-Rozafa, të ftuarit i përshendeti anëtari i kryesisë z.Artur Popaj-Popoviq. Në fund të aktivitetit, për të pranishmit u organizua koktej.

photo (7)photo (4)photo (5)

Lini një Përgjigje